Desculpe, a oferta não está disponível,
mas você pode realizar uma nova pesquisa ou explorar ofertas semelhantes:

Técnica/O De Ciclismo

FunçãoGarantir um bom diagnóstico dos produtos desportivos e garantir uma boa venda dos nossos serviços de reparação e manutençãoAplicar uma boa venda comple...


Desde - Leiria

Publicado a month ago

Fotógrafo - Fotógrafo / Fotógrafos

Tipo de fotografia: Batizado; Localização do local para fotografias: Ao ar livre ; Detalhes do projeto: freelancer , cerimonia de batismo e festa; Formatos d...


Desde Fixando - Leiria

Publicado a month ago

Técnica/O De Ciclismo

col-wideJob Description:FunçãoGarantir um bom diagnóstico dos produtos desportivos e garantir uma boa venda dos nossos serviços de reparação e manutençãoApli...


Desde Tn Portugal - Leiria

Publicado a month ago

Gravação De Objetos - Especialista De Gravação De Objetos

Estilo de gravação: Computadorizado; Material: Metal; Onde deseja que o serviço seja realizado?: Na localização do Especialista (máx. 50 miles de distância) ...


Desde Fixando - Leiria

Publicado a month ago

Executive Sous Chef

Executive Sous Chef
Empresa:

Peopleconquest - Recursos Humanos



Função de trabalho:

Arte/Criação

Detalhes da Vaga

PEOPLECONQUEST – HR is recruting for one of our clients that is a National River Cruise Company located in PortoExecutive Sous Chef (M/F) – 5* Douro CruisesDescription: Responsible for coordinating, supporting, and delivering an exceptional gastronomic service for them travelers in accordance with the company standards, while contributing to a positive work environment. Responsibilities: • Practicing company values • Leading, coordinating, supporting, motivating, training, and evaluating galley team • Monitoring and ensuring culinary service is up to the highest standards • Responsible for organizing "mise en place", appropriate storage, and keeping of goods • Responsible for hygiene in the galley in accordance with HACCP regulations • Actively supporting and assisting culinary and restaurant team • Responsible for ordering food, as well as stock and cost control together with Executive Chef • Relieving Executive Chef during his/her absence • Any other duties advised by Executive Chef/Hotel Manager Skills/Qualifications: • Culinary school diploma or basic education equivalent is preferred • Minimum two years of experience in the field of desired position, preferably in a 4 or 5 star restaurant and/or hotel • Cruise ship experience is a plus • Proven leadership abilities and excellent communication skills • Fluency in English


Fonte: Empregosapo2

Função de trabalho:

Requisitos

Executive Sous Chef
Empresa:

Peopleconquest - Recursos Humanos



Função de trabalho:

Arte/Criação

Built at: 2024-05-19T13:41:11.879Z